Velkommen til DINBOLIG Jens Lunde, vi hedder Jens, Jacob og Pia

Hvis du lægger vægt på tillid og troværdighed, når du skal have din bolig eller ejendom solgt, så vil vi vove at påstå, at vi er det rigtige valg af ejendomsmægler for dig. Vi lægger en professionel og grundig indsats i hver eneste handel - stor som lille - så slutresultatet altid er til både sælgers og købers fulde tilfredshed. Det er store ord, og intentionerne bag forpligter. Tillid kommer nemlig ikke af sig selv. Derfor lægger vi os altid 100% i ”selen”, for at gøre os fortjent til din tillid, og for at fremstå som en troværdig, nærværende samarbejdspartner, som du altid kan stole på.
Salg og vurdering af villaer, ejerlejligheder og rækkehuse
Vi tilbyder salg og vurdering af boliger i hele Vestsjælland. Vi har et bredt erfaringsgrundlag, og vi har salgsværktøjerne, så vi kan skræddersy en helt individuel salgsplan til dig, uanset om du ønsker vi skal klare hele salgsprocessen fra A til Z, eller om du har køberen, og blot skal have hjælp til papirarbejdet. Alle salgsvurderinger bliver udført af en 
erfaren ejendomsmægler, der kender alle forholdene i dit område, og som undersøger alle forholdene omkring netop din bolig til bunds, inden den sættes til salg.
Fritidshuse
Vi har mange års erfaring i salg og vurdering af fritidshuse- og grund på Tuse Næs, Orø og i hele Odsherreds Kommune, hvor seriøst, effektivt og professionelt mæglerarbejde er en selvfølge.
Boliglandbrug og landbrug op til 30 hektar uden produktion
Vi har gennem årene udviklet os til at være landbrugsspecialister i Midt- og Vestsjælland. Vi er grundige i vort forarbejde, kender de fleste lokale forhold og undersøger altid specielle forhold i detaljen, så vi kan yde dig den helt rigtige rådgivning, inden du beslutter dig for at sælge din ejendom.
Sælg ikke din bolig eller ejendom, før du har fået en gratis og uforpligtende salgsvurdering fra os.
Med venlig hilsen
Jens Lunde
Ejendomsmægler & Valuar MDE
 
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring (telefon 3336 9597). Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark fra kontorer i Europa.

Medarbejdere

Jacob Glenn Hansen

Salg og vurdering

Pia Zinckernagel Marstrup

Ejendomsmægler og køberrådgiver MDE